Kategórie
 
 
 
 
 
 

dehydrovaná strava REAL TURMAT Bacalao

dehydrovaná strava REAL TURMAT Bacalao
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 6 %
dehydrovaná strava REAL TURMAT Bacalao
 
Výrobca:REAL TURMATREAL TURMAT
Kód produktu:6017
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
15,90 € Cena: 14,95 €

Najchutnejšia výšková strava nórskeho výrobcu, až 500g kvalitného jedla ťa pribíži aj v tých najväčších horách k dobrej domácej strave. Trvanlivosť 5 rokov!

Real Turm je dehydratovaná strava, ktorá sa výborne hodí na dlhé expedície alebo na krátke výlety.

Real Turm vyrába svoje produkty iba z čerstvých a kvalitných nórskych surovín, ktoré sú starostlivo upravované počas celého dehydratačného procesu. Jej prednosťou je nízka váha, jednoduchá príprava a výborná chuť. Značka Real Turm bola vyhodnotená odborníkmi ako najchutnejšie expedičné strava, u ktorej nie je vôbec poznať, že sa jedná o dehydrované jedla. Vďaka tomu sa aj v najodľahlejších končinách budete cítiť ako keby ste jedli poctivú domácu stravu.

Špecifikom je vákuové zabalenie, takže výsledný objem je ešte skladnejší a mechanicky odolnejší.

Pokrmy Real Turm majú minimálnu trvanlivosť 5 rokov. Jedlá sú vyrábané z čerstvých surovín špeciálnym procesom suchého mrazenia. Jedlá Real Turm sú nasucho zmrazené až potom, čo je kompletné jedlo uvarené na rozdiel od ostatných značiek, kde sú nasucho zmrazené jednotlivé suroviny a potom zmiešané. Tento jedinečný postup prípravy jedál z čerstvých surovín zaisťujú výrobkom Real Turm vynikajúcu chuť, ktorá ďaleko predčí všetky konkurenčné výrobky.

Lyofilizácia je postup, pri ktorom sa pri nízkom tlaku a nízkej teplote vysúša predmetný vlhký materiál – najčastejšie biologický. Tiež sa mu hovorí vákuové vymrazovanie. Používa sa najmä vo farmácii pri výrobe liekov.

- výrobok môže byť skladovaný za väčšiny teplôt, ideálna teplota je 20 ° C.
- otvorené balenia môže byť skladované po dobu jedného týždňa v chladničke.
- čistá váha 108 g, po pridaní vody cca 500 g

 


Skutočná Turmatova verzia tradičného portugalského bacalao s cibuľou, paprikou a zemiakmi. Teplé korenie a sušená, solená treska zo severného Nórska z toho robia skutočnú hostinu.


Zemiaky (26 %), treska ((okúnik 50 %, treska 37 %), citrusová vláknina, soľ z jablkovej múky) (18 %), cibuľa (14 %), paradajka (10 %), paprika (10 %), olivový olej , paradajkový pretlak, kukuričný škrob, sójová omáčka > (sója, soľ, ocot), cesnak (1.1 %), rybí vývar (soľ, maltodextrín, kvasnicový extrakt, ryby, zelenina, repkový olej, koreniny), koreniny, antioxidant kyselina askorbová kyselina)).

Upozornenie pre alergikov: Informácie o alergénoch, vrátane obilnín obsahujúcich lepok, nájdete tučne.

Čistá hmotnosť: 85 g
Hrubá hmotnosť: 102 g
Pripravené: 440 g
Čas použiteľnosti

Výrobok má trvanlivosť 5 rokov od dátumu výroby. Skladujte pri izbovej teplote. S otvoreným vreckom by sa malo zaobchádzať ako s čerstvým produktom. Jedlo zjedzte do 2 hodín po pridaní vody.

príprava:

1. Vyrežte hornú časť vrecka na zárez.
2. Naplňte horúcu vodu až po značku na zadnej strane vrecka.
3. Dobre premiešajte a zatvorte vrecko.
4. Nechajte stáť 5 minút.
5. Vyplňte viac vodou, ak chcete redšiu konzistenciu.
6. Jedlo zostane najteplejšie, keď budete jesť priamo z vrecka (menej potrieb je potrebné).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia