Kategórie
 
 
 
 
 
 

dehydrovaná strava Real Turmat Thai Red Curry Lactose free, gluten free, milk free, vegan

dehydrovaná strava Real Turmat Thai Red Curry Lactose free, gluten free, milk free, vegan
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 12 %
dehydrovaná strava Real Turmat Thai Red Curry Lactose free, gluten free, milk free, vegan
 
Výrobca:REAL TURMATREAL TURMAT
Kód produktu:6061
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
13,10 € Cena: 11,50 €
Cieľom Real Turmat je pripraviť ich jedlá tak, aby chutili ako domáce. Vyváženosť výživy a chuti v kombinácii s dostatočným množstvom sacharidov, tukov a bielkovín má za následok chutné, sýte jedlá ideálne pre vaše ďalšie dobrodružstvo.


Ingrediencie

Ryža (31%), sójový proteín (sója (98%), korenie, soľ, antioxidant (rozmarínová aróma) (11%), kokosové mlieko, cícer (6.5%), paprika (6.5%), paradajka (6.5%), cibuľa, detská kukurica, paradajkový pretlak, kukuričný škrob, pór, repkový olej, zeleninový bujón (soľ, glukózový sirup, aróma, cibuľa, modifikovaný škrob, maltodextrín, repkový olej, rastlinný koncentrát, korenie, cukor , octový extrakt), sójová omáčka (sója, soľ, ocot), limetová šťava, zázvor, korenie, cesnak, antioxidant (kyselina askorbová).

Informácie pre alergikov

Obsahuje sóju

technické údaje

Hmotnosť vrecka (suchá): 128 g

Výživa na 100 g Výživa na vrecúško
Energia (kj) 1783 2015
Energia (kcal) 426 481
Tuk (g) 16.8 19
Z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 5.1 5.8
Sacharidy (g) 49.2 55.6
Z toho cukry (g) 8.36 9.45
Vláknina (g) 9.2 10.4
Proteín (g) 14.8 16.7
Soľ (g) 2.75 3.11
Voda (%) Max. 5%

Pokrmy Real Turm majú minimálnu trvanlivosť 5 rokov. Jedlá sú vyrábané z čerstvých surovín špeciálnym procesom suchého mrazenia. Jedlá Real Turm sú nasucho zmrazené až potom, čo je kompletné jedlo uvarené na rozdiel od ostatných značiek, kde sú nasucho zmrazené jednotlivé suroviny a potom zmiešané. Tento jedinečný postup prípravy jedál z čerstvých surovín zaisťujú výrobkom Real Turm vynikajúcu chuť, ktorá ďaleko predčí všetky konkurenčné výrobky.

Lyofilizácia je postup, pri ktorom sa pri nízkom tlaku a nízkej teplote vysúša predmetný vlhký materiál – najčastejšie biologický. Tiež sa mu hovorí vákuové vymrazovanie. Používa sa najmä vo farmácii pri výrobe liekov.

- výrobok môže byť skladovaný za väčšiny teplôt, ideálna teplota je približne 20 ° C.
- otvorené balenia môže byť skladované po dobu jedného týždňa v chladničke.
- čistá váha 146 g, po pridaní vody cca 500 g


Návod na prípravu:

Vákuovo zabalené vrecúško z hliníkovej fólie roztrhneme a necháme, aby nadobudlo svoj pôvodný tvar. Dno vrecúška umožňuje jeho postavenie na zem. Nalejeme vodu podľa návodu. Uľahčí nám to aj ryska na vonkajšej strane vrecúška. Pri nalievaní vody je vhodné obsah hneď premiešavať. Po naliatí vhodného množstva vody vrecúško uzatvoríme ziplockom, ktorý je súčasťou vrecúška – veľmi praktické. Po uplynutí 5 - 10 minút je jedlo pripravené na konzumáciu.

Pokiaľ budete chcieť jesť priamo z vrecúška, čo je praktické najmä pri nižšej okolitej teplote, je dobré mať lyžicu s dlhšou rukoväťou. Vrecúško má aj termoizolačné vlastnosti a podľa výrobcu jedlo v ňom ostáva teplé aj po 20 minútach.


Odtrhnite vrchnú časť obalu
Zalejte horúcou vodou až po líniu odporúčaného plnenia na vonkajšej časti obalu (fill line, približne 350 ml)
Dôkladne premiešajte
Zatvorte obal na zips
Počkajte približne 5 minút, znovu premiešajte a pokrm je pripravený. Ak vám príde príliš hustý, pridajte vodu.
Pre zachovanie teploty pokrmu odporúčame jesť priamo z obalu.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia