dehydrovaná strava REAL TURMAT Torsk karri - Real Turmat Treska v smotanovej kari omáčke
Najchutnejšia výšková strava nórskeho výrobcu, až 500g kvalitného jedla ťa pribíži aj v tých najväčších horách k dobrej domácej strave. Trvanlivosť 5 rokov!
Real Turm je dehydratovaná strava, ktorá sa výborne hodí na dlhé expedície alebo na krátke výlety.
Real Turm vyrába svoje produkty iba z čerstvých a kvalitných nórskych surovín, ktoré sú starostlivo upravované počas celého dehydratačného procesu. Jej prednosťou je nízka váha, jednoduchá príprava a výborná chuť. Značka Real Turm bola vyhodnotená odborníkmi ako najchutnejšie expedičné strava, u ktorej nie je vôbec poznať, že sa jedná o dehydrované jedla. Vďaka tomu sa aj v najodľahlejších končinách budete cítiť ako keby ste jedli poctivú domácu stravu.
Špecifikom je vákuové zabalenie, takže výsledný objem je ešte skladnejší a mechanicky odolnejší.
Real Turmat je k dispozícii v množstve rôznych variácií. K dispozícii sú bežné jedlá, severské špeciality, vegetariánske aj bezlepkové rady. Z mäsových bežných jedál tu je hovädzie, kuracie, jahňacie doplnené bežnými prílohami ako zemiaky, či ryža. Cestoviny sú bez laktózy a mnohé aj vhodné pre vegetariánov. Svoj severský pôvod Real Turmat nezaprie – nájdeme napríklad aj sobí guláš so zemiakmi, bieleho lososa s arktickými krevetami v kôprovej omáčke s cestovinami, či tresku na smotane so zemiakmi.
Pokrmy Real Turm majú minimálnu trvanlivosť 5 rokov. Jedlá sú vyrábané z čerstvých surovín špeciálnym procesom suchého mrazenia. Jedlá Real Turm sú nasucho zmrazené až potom, čo je kompletné jedlo uvarené na rozdiel od ostatných značiek, kde sú nasucho zmrazené jednotlivé suroviny a potom zmiešané. Tento jedinečný postup prípravy jedál z čerstvých surovín zaisťujú výrobkom Real Turm vynikajúcu chuť, ktorá ďaleko predčí všetky konkurenčné výrobky.
Lyofilizácia je postup, pri ktorom sa pri nízkom tlaku a nízkej teplote vysúša predmetný vlhký materiál – najčastejšie biologický. Tiež sa mu hovorí vákuové vymrazovanie. Používa sa najmä vo farmácii pri výrobe liekov.
- výrobok môže byť skladovaný za väčšiny teplôt, ideálna teplota je približne 20 ° C.
- otvorené balenia môže byť skladované po dobu jedného týždňa v chladničke.
- čistá váha 108 g, po pridaní vody cca 500 g
Treska v smotanovej kari omáčke
Pokrm z arktických rýb s mrkvou a zemiakmi. Dobrá korenená pravá s dobrou chuťou rýb. Tradičná večer pre celú rodinu. Umožňuje ľahšie jesť viac rýb.
prísady
Zemiaky (35%), treska (treska 67%, zemiaková múka, citrusové vlákno, soľ)
(25%), mrkva (14%), cibuľa, smotana (mlieko) (6.9%), múka, repkový olej, rybí vývar (zeler), kari (0.2%), korenie, antioxidant (kyselina askorbová).
Alergény: ryby, gluten, laktóza, mlieko, zeler.
Netto hmotnosť: 85 g
Brutto hmotnosť: 103 g
Pripravené pripravené: 450 g
Ľahké a ľahko ovládateľné. Jednoduché a rýchle na prípravu. Potrebujete iba teplú vodu a lyžicu. Všetky jedlá sú vyrobené z čerstvých surovín, ktoré sa zmiešajú a potom lyofilizujú, čo robí potravu viac aromatickou a výživnou. Dlhá životnosť.
príprava:
1. Vyrežte hornú časť vrecka na zárez.
2. Naplňte horúcu vodu až po značku na zadnej strane vrecka.
3. Dobre premiešajte a zatvorte vrecko.
4. Nechajte stáť 5 minút.
5. Vyplňte viac vodou, ak chcete redšiu konzistenciu.
6. Jedlo zostane najteplejšie, keď budete jesť priamo z vrecka (menej potrieb je potrebné).