Kategórie
 
 
 
 
 

Firepot Bravčové ťahané 125g

Firepot Bravčové ťahané 125g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 12 %
Firepot Bravčové ťahané 125g
Firepot Bravčové ťahané 125g
Firepot Bravčové ťahané 125g
Firepot Bravčové ťahané 125g
 
Výrobca:FIREPOTFIREPOT
Kód produktu:PL-PULL-REG-YELL
Parametre
Porcie:Štandardná porcia
Bez látok:Bez alergénov
Typ:Mäsové porcie
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
12,50 € Cena: 10,95 €

Britské bravčové mäso, údené na dubovom dreve, potom pomaly varené, celé, s kosťou. Podávame s tradičnou barbecue omáčkou, ryžou, s výraznou dochuťou červenej cibule.

Každé bravčové pliecko štedro potrieme domácou koreninovou hmotou, zaúdime a potom pomaly varíme 15 hodín. Počas varenia sa chute údeného sladkého korenia, duba a mäsa prelínajú, až kým bravčové mäso odpadáva od kosti. S výdatnou porciou nakladanej červenej cibule pre extra chuť je to sladké, pikantné, marhuľové jedlo - ideálne na večer strávený pri ohni.

Zloženie: ryža basmati (57 %), hovädzie mäso (údené bravčové pliecko (19 %), jablčný ocot, cukor Demerara, citrón, korenie, soľ), nakladaná červená cibuľa (červená cibuľa (11 %), ocot z červeného vína, Demerara cukor, korenie, soľ).

Nutričné ​​hodnoty (na 100g):

Energia (kcal) 488; Tuky 12.8 g (vrátane nasýtených 4.3 g); Sacharidy 66.4g (vrátane cukrov 8.8g); Vláknina 2.2g; Bielkoviny 26.4g;
soľ 1 g.

 
Ako pripraviť mrazom sušené ťahané bravčové mäso?

1. Balenie otvorte roztrhnutím na označenom mieste.

2. Vyberte a zlikvidujte absorbér kyslíka (malé biele vrecko).

3. Opatrne nalejte do obalu správne množstvo vriacej vody (po správnu rysku).

4. Dôkladne premiešajte a uzavrite zipsom.

5. Počkajte niekoľko minút.

6. Znova premiešame, podľa potreby dochutíme, podávame priamo z balíčka.

alergény: žiadne


FIREPOT je britský výrobca mrazom sušených potravín. Produkty sa vyrábajú vo Veľkej Británii v grófstve Dorset. Obsahuje vyššie percento živín a menej soli. Každé jedlo je zmesou len prírodných surovín, bez akýchkoľvek umelých prísad a zvýrazňovačov chuti a neobsahujú konzervačné látky. Jedlá Firepot odlišujú predovšetkým kvalitné lokálne produkty, ktoré sa získavajú z okolitých fariem.

TECHNOLÓGIA využíva technológiu sušenia horúcim vzduchom,
výsledné jedlá sú chutnejšie ako pri sušení mrazom.
Firma vyvinula vlastné sušiace zariadenie, ktoré je vďaka malej spotrebe elektriny šetrné k životnému prostrediu.
Vývoj zariadenia trval 4 roky. Zariadenia emitujú 70 % menej tepla ako konkurenčné stroje.
Dnes pracuje 22 sušičiek 24 hodín denne, 6 dní v týždni.
Kovové časti do sušičiek pochádzajú z lokálnej továrne.

METÓDA
Vďaka pomalému vareniu je chuť jedál plnšia jednotlivé ingrediencie sa stihnú prelínať a jedlo rozležať.
Firepot nepoužíva konzervanty, zvýrazňovače chuti ani palmový olej. Jedlá sa ochucujú iba korením a malým množstvom soli. Za celú prípravu sú zodpovední ľudia od krájania surovín až po miešanie hotového jedla.

UDRŽATEĽNOSŤ
Firepot má najširšiu ponuku vegánskych jedál na trhu . 4x menšia uhlíková stopa ako u iných jedál.
Základom každého jedla sú lokálne čerstvé potraviny. Firma zaviedla nový kompostovateľný typ balenia (hnedé). Všetky bio odpadky z kuchyne sa vyhadzujú na kompost. Spoločnosť zbiera papierové obaly a prechováva ich v sklade v zlisovanej forme, potom ich odovzdáva na recykláciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia