Kategórie
 
 
 
 
 
 

Firepot Orientálne rezance s bravčovým mäsom 105g

Firepot Orientálne rezance s bravčovým mäsom 105g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 16 %
Výrobca:FIREPOTFIREPOT
Kód produktu:PL-NOOD-REG-YELL
Parametre
Porcie:Štandardná porcia
Typ:Mäsové porcie
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
12,50 € Cena: 10,50 €

Chutné a výživné bravčové mäso s brokolicou v thajskej omáčke, podávané s ryžovými rezancami.

Vepřo knedlo je inšpirované sladkými a slanými príchuťami Thajska. Pomaly uvarené mleté ​​bravčové mäso s chilli, koriandrom, cesnakom a sójou a zmiešané s mäkkými ryžovými rezancami. K tomu sa pridá lyžica medu, vylisovaná limetka a posledná kvapka sezamového oleja na omáčku plnú ázijskej hrejivosti.

Zloženie: Ryžové rezance (38%), mleté ​​bravčové mäso (19%), brokolica (14%), cibuľa, kapusta, cesnak, červené chilli, zázvor, koriander, sójová omáčka (sójové klíčky, pšeničná múka), jarná cibuľka, med, repkový olej, limetková šťava, sezamový olej, rybacia omáčka (extrakt zo sardel, soľ, cukor), kukuričná múka.

Nutričné ​​hodnoty (na 100g):

Energia (kcal) 486; Tuky 21.8 g (vrátane nasýtených 4.8 g); Sacharidy 48.7g (vrátane cukrov 9.3g); Vláknina 6.1g; 23 g bielkovín;
soľ 0.4 g.

alergény: sója, pšeničná múka, sezamový olej, sardelový extrakt 

Ako pripraviť mrazom sušené orientálne rezance s bravčovým mäsom?

1. Balenie otvorte roztrhnutím na označenom mieste.
2. Vyberte a zlikvidujte absorbér kyslíka (malé biele vrecko).
3. Opatrne nalejte do obalu správne množstvo vriacej vody (po správnu rysku).
4. Dôkladne premiešajte a uzavrite zipsom.
5. Počkajte niekoľko minút.
6. Znova premiešame, podľa potreby dochutíme, podávame priamo z balíčka.



FIREPOT je britský výrobca mrazom sušených potravín. Produkty sa vyrábajú vo Veľkej Británii v grófstve Dorset. Obsahuje vyššie percento živín a menej soli. Každé jedlo je zmesou len prírodných surovín, bez akýchkoľvek umelých prísad a zvýrazňovačov chuti a neobsahujú konzervačné látky. Jedlá Firepot odlišujú predovšetkým kvalitné lokálne produkty, ktoré sa získavajú z okolitých fariem.

TECHNOLÓGIA využíva technológiu sušenia horúcim vzduchom,
výsledné jedlá sú chutnejšie ako pri sušení mrazom.
Firma vyvinula vlastné sušiace zariadenie, ktoré je vďaka malej spotrebe elektriny šetrné k životnému prostrediu.
Vývoj zariadenia trval 4 roky. Zariadenia emitujú 70 % menej tepla ako konkurenčné stroje.
Dnes pracuje 22 sušičiek 24 hodín denne, 6 dní v týždni.
Kovové časti do sušičiek pochádzajú z lokálnej továrne.

METÓDA
Vďaka pomalému vareniu je chuť jedál plnšia jednotlivé ingrediencie sa stihnú prelínať a jedlo rozležať.
Firepot nepoužíva konzervanty, zvýrazňovače chuti ani palmový olej. Jedlá sa ochucujú iba korením a malým množstvom soli. Za celú prípravu sú zodpovední ľudia od krájania surovín až po miešanie hotového jedla.

UDRŽATEĽNOSŤ
Firepot má najširšiu ponuku vegánskych jedál na trhu . 4x menšia uhlíková stopa ako u iných jedál.
Základom každého jedla sú lokálne čerstvé potraviny. Firma zaviedla nový kompostovateľný typ balenia (hnedé). Všetky bio odpadky z kuchyne sa vyhadzujú na kompost. Spoločnosť zbiera papierové obaly a prechováva ich v sklade v zlisovanej forme, potom ich odovzdáva na recykláciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia